Rebecca Henriksson, TNG: "I coachningen med Jakob fick jag konkreta tips och metoder att använda i kundmötet och i vardagen och jag uppskattade särskilt Jakobs förmåga att skapa intresse genom Storytelling. Jakob har ett enormt driv, entusiasm och positivitet som gör att jag rekommenderar honom varmt."

Patrik Pramberg, WorkShop: ”Har haft förmånen att få samarbeta med Jakob under ett flertal tillfällen och kan verkligen rekommendera honom. Jakob bidrar alltid med positiv energis som smittar av sig på såväl ledningsgrupper som säljteam. Hans höga kompetens samt hans professionella sätt att utbilda och coacha ger värdefulla insikter och en rejäl boost för samtliga deltagare. Dessutom, i våra interna undersökningar får Jakob högsta betyg!”

Philip Lindvall, Amrop: ”Jakob använder modeller och tekniker som är enkla att ta till sig. Han har en förmåga att fånga sin publik samt konkretisera kärnan av sitt budskap så det fastnar. Hans utbildningar levereras med enorm energi och är sammantaget ytterst inspirerande för alla deltagare. Jag kan starkt rekommendera Jakob.”

Magnus Nord, IKEA: "Jag har genom åren träffat många utbildare / coacher och bland dem sticker Jakob verkligen ut. Hans energi, kompetens och passion för sitt hantverk smittar av sig på samtliga deltagare. Han gör utbildningen rolig och underhållande samtidigt som han involverrar och utmanar. Som deltagare lämnar man med konkreta verktyg, nya perspektiv och en känsla av kraft och nytändning!"

VAD KUNDERNA SÄGER